www.underclick.eu
Valutaer:
vetement pas cher,magasin vetement,femme jupe,femme robe,t shirt femme,top femme
Forside ::  Privatliv

Privatliv


Vi ved, at du er ligeglad med hvordan information om dig bruges og deles, og vi sætter pris på din tillid til, at vi vil gøre det omhyggeligt og fornuftigt. Denne meddelelse beskriver vores privatlivspolitik. Ved at besøge dig accepterer de fremgangsmåder, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring.

Kundebeskyttelse

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Vi bruger kun oplysninger, der er givet på bestillingstidspunktet, eller når du foretager en forespørgsel, uanset hvad der er indsamlet lovligt og i overensstemmelse med databeskyttelsesloven i 1998. Det indsamles af personale, og alle transaktioner, som du starter med på denne hjemmeside, er fortrolige . Dit navn vil ikke blive tilføjet til nogen mailingliste, og vi overfører aldrig disse oplysninger til en tredjepart uden kundens samtykke.

Dine personlige oplysninger

Vi samler oplysninger om dig af to hovedårsager:

At behandle din ordre

For at give dig den mest effektive service.

Den type information, vi indsamler om dig, omfatter: - Dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din størrelse, din e-mail-adresse, din alder, dit telefonnummer og dit køn. Bemærk venligst, at nogle af disse felter er valgfrie, og oplysningerne bruges kun som sådan, at vi kan give vores kunder de produkter, de kan lide mest muligt. Vi vil aldrig indsamle følsomme oplysninger om dig uden dit udtrykkelige samtykke.

Garanti

Vores indkøbsgaranti beskytter dig, mens du handler på vores hjemmeside - du behøver ikke bekymre dig om dit kreditkortsikkerhed. Hvis du har nogen bekymringer, bedes du kontakte os via e-mail for at diskutere sikkerheden.

Tilbage