www.underclick.eu
Valutaer:
vetement pas cher,magasin vetement,femme jupe,femme robe,t shirt femme,top femme
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


1. Hvor meget koster forsendelsen?

Hvis du ønsker at finde ud af fragtprisen for et eller flere produkter til din placering, skal du tilføj vare (r) til din indkøbskurv. Fortsæt til kassen, hvor den fulde forsendelsesomkostning vil blive afklaret, inden du gennemfører din ordre.

Vi tilbyder hurtig forsendelse, hurtig forsendelse til alle ordrer.

2. Inkluderer fragtomkostningerne lokal skat, importafgifter og toldafgifter?

Forsendelsesomkostninger dækker ikke lokale skatter, importafgifter eller toldafgifter, der opkræves af din regering. Køberen er ansvarlig for disse importrelaterede omkostninger. Kontakt venligst dit lokale toldsted for at få flere oplysninger. Normalt er der ikke brug for ekstra betaling, efter at du har købt på vores hjemmeside!

3. Hvilket kurerfirma bruger du?

Vi tilbyder EMS / DHL (vi anbefaler EMS, selvom DHL er hurtigere men ikke sikrere) service til levering.

4. Kan du tilbyde alternative forsendelsesmetoder?

I øjeblikket er kun EMS / DHL tilgængelig. Vi er ved at gennemgå andre leveringsformer. Kunder vil blive underrettet, når andre forsendelsesmetoder bliver tilgængelige.

5. Kan du sende min ordre ved hjælp af min kurerkonto?

Dette er ikke en tilgængelig mulighed, da en standardleveringsprocedure skal anvendes på alle ordrer.

6. Hvornår skal varerne leveres?

Varerne vil blive afsendt 12 timer forretningstid efter betalingen er ryddet. Det vil tage yderligere 3-5 arbejdsdage, før den faktiske levering finder sted. En forsendelsesbekræftelse e-mail vil blive sendt til dig, der rådgiver dit Airway-faktura nummer, når din forsendelse er afsendt. Der er nogle sjældne tilfælde, hvor forsendelser vil blive afholdt i tolden, og dette kan forlænge leveringstiden. Bemærk venligst, at dette er uden for vores kontrol.

7. Hvilke lande sender du til?

Vi sender til de fleste lande. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan sende til din placering, kontakter vores kundeservicemedarbejder dig.

8. Hvordan får man sporingsnummer?

Vi sender alle ordrer inden for 12 timers forretningstid, hvis betalingen er afsluttet eller ryddet, undtagen på helligdage eller weekender, og vi sender dig sporingsnummeret. Normalt er din pakke sporbar 12 timer efter forsendelsen er færdig. Du kan spore detaljerede transportoplysninger online ved hjælp af sporingsnummeret.

9. Kan jeg ændre min leveringsadresse, efter at jeg har bestilt min ordre?

Når du har bestilt din bestilling hos os, er det bedre ikke at ændre nogen af ​​de oplysninger, du har givet os, da de fleste ordrer afsendes fra vores lager. Kontakt os så hurtigt som muligt efter bestilling, og vi vil gøre vores bedste for at kontakte afsenderen direkte og få dine leveringsoplysninger ændret. Hvis der ikke er nogen til at underskrive til din levering, sendes pakken tilbage til os. Vi sender dig en e-mail til din nye adresse og genbestiller levering. Men du er nødt til at bære fragtomkostningerne til redeliveringen!

10. Hvad hvis den forventede leveringsdato er bestået, og jeg stadig ikke har min ordre?

Hvis sporingsoplysningerne angiver, at pakken er blevet leveret, skal du kontrollere med dine familiemedlemmer eller værelseskamre. De har muligvis underskrevet pakken for dig! Hvis der ikke er sporingsoplysninger, eller du ikke kan finde pakken, så send os venligst en mail.

11. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg savner leveringen?

Hvis du savner leveringen, bedes du ringe til kurerfirmaet for at arrangere omlevering eller gå for at hente det! Venligst send os en e-mail, hvis du støder på problemer, og vi er glade for at hjælpe!

12. Er du forsynet med forsendelse?

Ja, vi leverer gratis drop-forsendelse. Vi kan sende din ordre direkte til din klient i overensstemmelse med leveringsadressen fra dig, når du placerer ordren på vores hjemmeside.

13. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan modtage min pakke i lang tid?

Hvis du ikke kan modtage pakken i lang tid (mere end 20 dage), skal du spørge din mail i dit lokale ekspressfirma ved hjælp af dit sporingsnummer. I mellemtiden bedes du straks informere os via e-mail. Vi vil kontakte ekspressfirmaet for oplysningerne for dit pakke.

Vi er ikke ansvarlige for leveringsforsinkelsen, der skyldes misligholdelse af ordrehåndtering af kunde (såsom den ufuldstændige adresse, ordren ved at slette).

Vi er ikke ansvarlige for servicefejl og tab som følge af force majeure. Disse grunde omfatter, men ikke begrænser til: Naturkatastrofe; Krig eller embargo Force majeure; Inherent forsendelsesfejl Forårsaget af feasance og nonfeasance af modtageren, den tredje mand, brugerdefineret eller ydre regeringsafdeling.

14. Hvilke situationer vil min ordre blive forsinket?

Ordrer kan være forsinket eller kan ikke sendes ud af følgende grunde:

Forkert eller uspecificeret adresse, du gav os.

Ordren afventer en kreditgodkendelse og verifikation.

Et produkt er i øjeblikket udsolgt.

En ordre, der kræver særlig tilpasning.

En ordre afsendes til en særlig placering.

Tilbage